PÓg. Anterior

ALCOI
I APLEC DE LES DANSES DELS POBLES DE LA MARIOLA

ALCOI 17 de setembre de 2005 a les 18h.

Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat el portar avant el projecte de fer "L'Aplec de Danses de la Serra Mariola", amb carÓcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l'abast geogrÓfic d'esta serra de les comarques centrals alacantines. On cada poble ens fa una mostra de la seua dansada tradicional.

*El 17 de setembre del 2005 a les 18h. es celebra a "Alcoi", la primera trobada de danses dels pobles ubicats al voltant de la Serra de Mariola.

*Hi ha un lloc preparat per que aparquen cotxes i autobusos cap l'altre costat del Viaducte on abans es muntava la fira.

*Per canviar-se de roba, s'ha d'anar al colĚlegi La Presentaciˇ, que estÓ darrere del campanar de la Plaša de la Bandeja. Si ja veniu vestits i voleu deixar la roba per descanviar-vos desprÚs de l'Aplec, tambÚ podeu fer-ho. EstarÓ obert a partir de les 17'00h. i s'ha d'estar amanits per comenšar, a les 18'00h. a la Glorieta.

*Els m˙sics que no han de tocar en la danšÓ, no cal que pujen a la Glorieta, han d'anar directe a la Plaša de Dins per preparar els instruments i la prova de s˛.

*Els pobles i el ordre en el que participen en esta primera ediciˇ del "Aplec Mariola", seran: Bocairent, Biar, Gaianes, Agres, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Muro i Alcoi.

*DesprÚs de que cada poblaciˇ balle la seua dansada, els m˙sics dels diferents pobles que participen, interpretaran junt amb els m˙sics del Carrascal i Sant Jordi d'Alcoi, els balls tÝpics alcoians, (Velles, Barxell i Safan˛ria), per que ballen tots. A continuaciˇ hi haurÓ un sarau a cÓrrec dels m˙sics dels dos grups alcoians, on podrem ballar fins que hi haja ganes de festa.

*El poble d'Alcoi ens convida a tots a beguda i cadasc˙ s'ha de portar l'entrepÓ.

*Desitjem a tots els pobles que s'ho pasen d'all˛ mÚs bÚ i que fem entre tots per que hi haja la major festa i enteniment possible entre tots els pobles.

*Nota.- Si plou es celebraran tots els actes a l'interior de la Sala Municipal de la Plaša d'Espanya, "Santiago Calatrava".

***En principi l'itinerari havia d'anar des de la Glorieta passant pel carrer "Sant Francesc", fins la "plaša de Dins", encara que aš˛ es va veure modificat per motius climatol˛gics i es va haver de celebrar tots els actes a l'interior de la Sala Municipal de la Plaša d'Espanya, "Santiago Calatrava".

PÓg. Anterior