Pàg. Anterior

MURO

II APLEC DE LES DANSES DELS POBLES DE LA MARIOLA
MURO 10 de juny de 2006 a les 20h.

 Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat el portar avant el projecte de fer "L'Aplec de Danses de la Serra Mariola", amb caràcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l'abast geogràfic d'aquesta serra de les comarques valencianes del sud i on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional. El primer aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005.
L’Aplec de 2006 se celebra a Muro, coincidint amb l’inici de la setmana de les danses tradicionals del poble de Muro i que se celebren tots els anys al voltant de la data del Corpus.

Horaris i programació:

-18'00h:
S'obrirà el col·legi Montcabrer de Muro, per organitzar la recepció, assistència i canvi de roba, dels pobles participants.

-19'30h:
Eixirem tots en cercavila des del col·legi Montcabrer cap la Plaça l'Església amb l'itinerari següent: Camí de l’Hort de Sandingo, Plaça i carrer del Palau, Dr. Flèming, Plaça l’Era, Sant Josep, Sants de la Pedra, Placeta Molina, Sant Blai i Plaça l’Església.

-20'00h:
Des del Cantó del Rector de la Plaça l’Esglesia, començarà el “II Aplec de les Danses dels Pobles de la Mariola” amb l'orde següent: Alcoi, Planes, Beneixama, Bocairent, Biar, Gaianes, Agres, Banyeres, Cocentaina i Muro i que transcorrerà per l'Itinerari següent: Plaça l’Església, Carrer Major, Carrer l’Àngel i Plaça del Palau de la Baronia.
-Quan tots els pobles arriben a la Plaça del Palau, finalitzaran les dansades i l'Ajuntament  i el poble Muro donarà la benvinguda a tots els pobles participants.
-A continuació, les rondalles dels diferents pobles interpretaran els balls de Muro, (Les d'Alacant i la Jota de Muro), que ballaran tots els pobles participants a l'Aplec. Per a finalitzar tocarem i cantarem “El Tio Pep”.
 

-22'00h: Després del “Tio Pep”, i un temps per mudar-se de roba, hi haurà  sopar de faixeta i sarau per a que tots ballem i ens divertim.  Es prepararan les taules en la mateixa Plaça del Palau, i l'Ajuntament posarà les begudes i l'aperitiu, i l'organització amanirà els entrepans, per la qual cosa es repartiran uns tiquets que s’entregaran al representant de cada grup o poble. (Si voleu tiquets, feu previsió i poseu-vos en contacte amb el representant del vostre poble o grup).
-A continuació, els músics participants en el sarau tocaran, i cantarem, ballarem i farem festa, fins que hi haja ganes.
 

Nota.- Si plou, es celebraran tots els actes dins del  pavelló cobert del Poliesportiu Municipal.

Pàg. Anterior