www.aplecmariola.com Pàg. Anterior Pàg. Principal

GAIANES
VI APLEC DE LES DANSES DELS POBLES DE LA MARIOLA
GAIANES, 10 de juliol de 2010, a les 20.00 h.

Ja és el sisè any que els pobles dels voltants de la serra Mariola ens reunim per fer festa, amb les nostres dansades tradicionals. Una vegada a l`any i, cada any en un dels pobles, celebrem “ l'Aplec de Danses dels pobles de la Serra Mariola”.
El primer aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005.
El segon a Muro el 10 de juny de 2006.
El tercer a Cocentaina el 2 de juny de 2007.
El quart a Banyeres de Mariola el 5 de juliol de 2008.
El cinquè aplec es va celebrar a Agres el 4 de juliol de 2009.
I enguany,
a Gaianes el 10 de juliol de 2010.

HORARIS  I  PROGRAMACIÓ
- 18.30h. s'obrirà el Centre Cultural JÚLIA PÉREZ  situat al C/ L'Hort, per organitzar la recepció, assistència i canvi de roba dels pobles participants.
- 19.30h. es donarà la benvinguda a tots els pobles participants i eixirem tots des del Centre Cultural, en cercavila, seguits per l'Associació Cultural l'Esportí de Beniarrés, amb els seus Nanos i Gegants,  pels diferents carrers del poble (c. L'hort, plaça Major, c. Calvari, sant Francesc, placeta Font Nova i Mare de Déu de la Llum) fins arribar enfront de la piscina Municipal. Cada poble anirà amb la seua pancarta, i l'ordre serà el següent: Associació Cultural l'Esportí de Beniarrés,  Agres, Banyeres, Cocentaina, Muro, Alcoi, Planes, Beneixama, Bocairent, Onil, Biar, i Gaianes.
- 20.00h. des de l'inici del carrer Mare de Déu de la Llum, començarà el “VI Aplec de les danses dels pobles de la Mariola”, amb l'ordre següent: Associació l'Esportí de Beniarrés, Agres, Banyeres, Cocentaina, Muro, Alcoi, Planes, Beneixama, Bocairent, Biar, i Gaianes. Les comitives recorreran tot el carrer de la Mare de Déu de la Llum i carrer Carmen  fins arribar a la plaça Major.

     -
       Quan tots els pobles hi arriben i en organitzar-se tots els grups al seu lloc indicat, el poble de Gaianes ballarà la seua dansà, tocada per la banda de música. Acte seguit es col·locaran tots els grups i es ballaran les últimes coples de la dansà de Gaianes.
     -
       Al finalitzar, l'Ajuntament i el poble de Gaianes agrairà la presencia dels pobles assistents.
     -
       Aprox. sobre les 22.00 h., després de canviar-se de roba qui ho desitge, a la pista Poliesportiva hi haurà un soparet (cal portar tiquet).
     -
       A continuació, hi haurà un sarau on tocarem, cantarem, ballarem i farem festa, fins que hi haja ganes.
Organitza:
"Poble de Gaianes".
Col·labora: M.I. Ajuntament de Gaianes - Cooperativa Agrícola Ntra. Sra. de la Luz - Bar Restaurant Tarrasó - Despatx de pa Rosa Mari Torregrosa - Jesús Gilabert S.A. - Practicel S.L.

www.aplecmariola.com

Pàg. Anterior

Pàg. Principal