www.aplecmariola.com Pąg. Anterior Pąg. Principal

PLANES DE LA BARONIA
VII APLEC DE LES DANSES DELS POBLES DE LA MARIOLA
Planes, 9 de juliol de 2011, a les 20.00 h.

Ja és el setč any que els pobles dels voltats de la Serra de Mariola, es reunixen per a fer festa, on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional. Una vegada a l’any i, cada any en un dels pobles, celebrem l’Aplec de Danses dels pobles de Mariola.

El primer Aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005.

L’Aplec de 2006 es va celebrar a Muro, el 10 de juny de 2006.

El tercer Aplec es va celebrar a Cocentaina al dissabte 2 juny de 2007.

El quart Aplec se celebrarą a Banyeres de Mariola el dissabte 5 juliol de 2008.

El cinquč Aplec el va organitzar Agres el 4 de juliol de 2009.

El sisč Aplec el va organitzar el poble de Gaianes el 10 de juliol de 2010.

I enguany, a Planes.

 

HORARIS I PROGRAMACIÓ

·         18.30h. s'obrirą l’Escola Tirant lo Blanc de Planes per organitzar la recepció, assistčncia i canvi de roba dels pobles participants.

·         19.30h. es donarą la benvinguda a tots els pobles participants  i eixirem tots des de  l’Escola Tirant lo Blanc en cercavila fins davant  l’Ajuntament.

·         20.00h. des de la plaēa Baix Vila comenēarą el “VII Aplec de danses  del pobles de Mariola” pels carrers del poble: C/ Esglčsia,C/ Jesśs,C/ La Vila, C/ Jaume I, Plaēa Baix Vila,C/ Bisbe  Sanus fins arribar davant de la glorieta. L’ordre serą el següent: Beniarrés Gaianes, Agres, Banyeres de Mariola, Muro, Alcoi, Penąguila, Onil, Bocairent, Beneixama i Planes.

·         Quan tots els pobles hi arriben i en organitzar-se tots els grups al seu lloc indicat, el poble de Planes ballarą la seua dansą i a continuació tocada per la banda de mśsica, es col.locaran tots els grups i es ballarą “la volta als quintos”.

·         Al finalitzar, l'Ajuntament i el poble de Planes agrairą la presčncia dels pobles assistents amb un detall.

·         Aproximadament sobre les 22.00 h., a la pista Poliesportiva  del poble  hi haurą un soparet per als pobles participants.

·        A continuació, hi haurą un sarau les rondalles participants tocaran, i ballarem i farem festa fins que hi hagen ganes!!

 

www.aplecmariola.com Pąg. Anterior Pąg. Principal